Kalkunlår i småstykker, grillet
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : |
|
|
Skindet tages af kalkunlåret, og det skæres op. Synligt fedt og alle de små stivere (15-20 stykker) skæres ud og smides væk sammen med benene.
Kødet skæres i stykker på ca. 4 x 4 cm 1).
Dressingen piskes sammen og kødet vendes i så dressingen kommer på alle sider
Trækker ved stuetemperatur 1-2 timer eller i køleskab 4-6 timer (kan sagtnes trække et døgn)
Steges på en glohed grillpande (hæld evt. resterende dressing over) - først et minutter på den ene side og så et minut på den anden side.
Serveres straks med pasta eller nye kartofler og en frisk salat |
|
Opskriften er vist 10005 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne