Kalkunlår med citron og hvidløg

Kalkunlår med citron og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkununderlår
50 g.smør
0.5 citron Skallen heraf
4 fedhvidløg
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Smør, hvidløg og citron blendes sammen til citron-hvidløgssmør. Lad det evt. stå en times tid, så smagen fra citron og hvidløgsstykkerne trækker ud i smørret. Lav to lommer mellem skindet og kødet på hvert kalkunlår. Put citron-hvidløssmør i lommerne - ca. 1-1½ tsk. i hver lomme. Drys lårene med salt og peber. Læg dem i en stegepose, og læg et par klatter af det tiloversblevne smør ved siden af lårene i posen. Luk posen. Klip et hjørne af posen og læg posen i et ovnfast fad. Steges i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 ºC. Serveres med flutes, pasta og/eller salat.





karakterer:
Opskriften er vist 60911 gange,
og udskrevet 957 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-14 18:46:25
Dejligt. Bliver lavet igen. Havde ikke flute så jeg brugte små bagte kartofler i stedet.