Kalkunlår med citron og hvidløg
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : Red : |
|
|
Smør, hvidløg og citron blendes sammen til citron-hvidløgssmør. Lad det evt. stå en times tid, så smagen fra citron og hvidløgsstykkerne trækker ud i smørret.
Lav to lommer mellem skindet og kødet på hvert kalkunlår. Put citron-hvidløssmør i lommerne - ca. 1-1½ tsk. i hver lomme. Drys lårene med salt og peber. Læg dem i en stegepose, og læg et par klatter af det tiloversblevne smør ved siden af lårene i posen. Luk posen.
Klip et hjørne af posen og læg posen i et ovnfast fad. Steges i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 ºC.
Serveres med flutes, pasta og/eller salat.
|
|
Opskriften er vist 60911 gange,
og udskrevet 957 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2017-01-14 18:46:25 Dejligt. Bliver lavet igen. Havde ikke flute så jeg brugte små bagte kartofler i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne