Tyrkisk makaroni

Tyrkisk makaroni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Markaroni

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.makaroni
1 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
3 dl.mælk
2 æg
100 g.reven ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Makaronierne koges møre.

Smørret smeltes, og melet røres i. Mælken røres i lidt efter lidt, og sovsen koges igennem under kraftig omrøring.
Æggene piskes sammen og røres i sovsen sammen med halvdelen af osten. Smages til med salt og peber.

Makaronien kommes i et smurt ovnfast fad, og sovsen hældes over. Drysses med resten af osten.

Bages v. 200 grader i ca. 20 min. indtil retten er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 10905 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-30 09:49:11
Prøv og bland en røget medister/falukorv i, som er skåret i tern og svitset på panden.

  -   2009-05-30 01:22:00
til Louise, jeg tror du kan vælge ALT fra køddisken, 1 kotelet,frekadeller, Mørbrad m.v.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er det meningen der skal spises til???