Tyrkisk makaroni
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Markaroni Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Makaronierne koges møre.
Smørret smeltes, og melet røres i. Mælken røres i lidt efter lidt, og sovsen koges igennem under kraftig omrøring. Æggene piskes sammen og røres i sovsen sammen med halvdelen af osten. Smages til med salt og peber. Makaronien kommes i et smurt ovnfast fad, og sovsen hældes over. Drysses med resten af osten. Bages v. 200 grader i ca. 20 min. indtil retten er gylden. |
|
Opskriften er vist 10905 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2012-05-30 09:49:11 Prøv og bland en røget medister/falukorv i, som er skåret i tern og svitset på panden. Conny - 2009-05-30 01:22:00 til Louise, jeg tror du kan vælge ALT fra køddisken, 1 kotelet,frekadeller, Mørbrad m.v. Louise - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er det meningen der skal spises til??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne