Chokolade-konditorcreme

Chokolade-konditorcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 liter

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.mørk chokolade (fx. Guanaja 70%)
5 dl.sødmælk
1 vanillestang
100 g.sukker
5 æggeblommer
50 g.maizena
1 dl.sødmælk
 
Opskrift:
Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Flæk vanillestangen på langs. Bring 5 dl. mælk samt vanille i kog i en gryde. Tag det af varmen og lad mælken trække. Tag vanillestangen op, skrab kornene af og kom den tilbage i gryden. Rør chokoladen i mælkeblandingen.

Pisk sukker og æggeblommer hvidt og luftigt. Bland 50 gram maizena og 1 dl. mælk og rør det i æggesnapsen.

Hæld chokoladeblandingen over i æggesnapsen under omrøring. Kom det hele tilbage i gryden og varm det igennem under kraftig piskning til cremen tykner. Hæld den færdige creme i en skål og stil den køligt

Denne Creme egner sig fortrinligt til dessert og kage tilberedninger, hvor man ellers ville bruge en konditorcreme uden chokolade





karakterer:
Opskriften er vist 35703 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-23 22:59:54
Det er en super god creme

  -   2015-01-24 11:03:46
Rigtig god krem