Chokolade-konditorcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Flæk vanillestangen på langs. Bring 5 dl. mælk samt vanille i kog i en gryde. Tag det af varmen og lad mælken trække. Tag vanillestangen op, skrab kornene af og kom den tilbage i gryden. Rør chokoladen i mælkeblandingen.
Pisk sukker og æggeblommer hvidt og luftigt. Bland 50 gram maizena og 1 dl. mælk og rør det i æggesnapsen. Hæld chokoladeblandingen over i æggesnapsen under omrøring. Kom det hele tilbage i gryden og varm det igennem under kraftig piskning til cremen tykner. Hæld den færdige creme i en skål og stil den køligt Denne Creme egner sig fortrinligt til dessert og kage tilberedninger, hvor man ellers ville bruge en konditorcreme uden chokolade |
|
Opskriften er vist 35820 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2016-02-23 22:59:54 Det er en super god creme Anette - 2015-01-24 11:03:46 Rigtig god krem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne