Padde lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Trinecj Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
varm fløde og chokolade sammen men det må ikke koge.
lad det afkølde i koldeskab i ca 3 timer.
Pisk fløde stiv og hak skilepadder groft og kom dem i fløden. Bananer lægges på lagkage bunden og derefter så fløden og så en lagkage bund og så fløde og så lagkage bund og så fløden og det hele. Tips: det har bedst af at stå til dagen efter. |
|
Opskriften er vist 46268 gange,
og udskrevet 898 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-10 01:37:40 fin lagkage, elsker skildpaddechokolader ;) tak for en god opskrift. Per - 2012-03-26 16:51:46 Har aldrig oplevet at fløde smeltet med chokolade ikke kunne piskes til skum, så ved ikke hvad der er gået galt for dig. Alternertivet til at smelte fløden sammen med chokolade er at smelte chokoladen over vandbad, afkøl og vend i den piskede fløde, men det skiller nemt. Per - 2010-06-03 15:09:37 Det er vel tiladt at bage sine egne glutenfrie lagkagebunde?? Annemarie-kbh - 2010-05-21 18:56:31 Øv - der er mel (og dermed gluten) i købelagkagebunde. Denne opskrift hører ikke til i den her kategori. Smilla - 2009-09-19 13:45:06 Måtte hælde fløde med chokoladen i vasken, da det ikke kunne piskes. Laver det istedet med flødeskum uden chokolade - æv......????? schorty - 2008-02-12 17:22:08 Fint med brune lagkage bunde, bare man lige husker der er æg i dem man køber, kan ikke købes uden æg:-( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne