Mercimek corbasi (Linsesuppe)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Svits grønsagerne i olie et par minutter, hvorefter paprika drysses over.
Bland det godt og hæld linser og bouillon i.
Tilsæt laurbærblad, salt og peber, og kog til alt er mørt, ca. ½ time.
Purer suppen og varm den op.
Citronsaft tilsættes, det fremhæver smagen.
Tips: Der findes utallige opskrifter på linsesuppe. Fra egn til egn laver man den forskellig. Nogle kommer mange grønsager i, andre slet ingen. Nogle kommer tomatpure, mælk eller æg i. Dette er en god standard opskrift. |
|
Opskriften er vist 26468 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2017-10-19 11:06:52 Dobbelt selleri, dobbelt paprika, 1 boullionterning mindre (1 1/2 l. vand med 2 terninger) og et par stængler bladselleri og så er den lige i skabet! Jeg tilføjede ikke engang salt Amanda - 2013-05-20 19:00:05 Wow den var godt nok lækker 10 herfra ! Jeg blendede den dog ikke da synes den virkede lækker som den var, klø på med citronen, den gjorde det bare rigtig lækkert! Jeg brugte blegselleri da jeg ikke vidste om det var det, eller knold selleri, smagte dejligt. anonym - 2012-07-17 21:08:16 Brugte forresten kyllingebullion - 2 stk ;) anonym - 2012-07-17 21:07:19 Rigtig god suppe!!! Brugte dog ikke selleri, gulerod eller kartoffel, men squash. Super lækker suppe, som er meget enkel at lave! Inge V - 2010-08-24 16:02:38 Der mangler ikke vand i opskriften, der tilsættes jo 1 1/2 liter bouillon. ayse - 2010-08-17 10:11:23 mangler du ikke vand i opskriften? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne