Pølser i svøb på grill
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Til at starte med tændes der op i grillen. Herefter rulles råt bacon om pølserne. Når kullene er klar lægges pølserne, med bacon om, på grillen. Pølserne tages af når baconen har en flot gylden farve.
Kan serveres med årstidens friske gørnsager og en god drissing. |
|
Opskriften er vist 18993 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Kim F - 2015-06-10 14:23:18 Syndsigt ring "opskrift" Læg pølsen på grillen, og ta` den af når den er færdig...... Nej skriv nu et eller andet med på kullgrill, at de skal have pænt lang tid, og IKKE direkte over kullene, og på gas. Skrue ned for varmen, og igen lad dem ligge og "langtidsstege" Søren - 2012-05-26 14:21:51 Jeg faldt lige over at denne opskrift var vist 5.721 gange og udskrevet 87 gange (!). Hvem har dog brug for at udskrive sådan en opskrift? Hvem har egenlig brug for sådan en opskrift, hov, hvad laver jeg egentlig her :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne