Brunsviger 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : anita_langeskov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland det hele sammen dejen skal være ret lind, skal hæve min ½ time.
Snasken koges sammen i en gryde rør til den bliver jævn.
Vandet skal være håndvarm og margarinen smeltet.
Dejen kommes i en bradepande, kom den varme snask på, sæt den til at hæve igen ½ time. Bages ved 190 grader C alm. ovn i ca 20 minutter. Tips: Dejen er også god til Boller eller franskbrød |
|
Opskriften er vist 44116 gange,
og udskrevet 1127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2012-10-29 14:54:09 Undre mig over der bliver brugt mælk, hos bageren er remonce altid lavet af margarine, farin og kanel og er ALDRIG flydende...ihvertfald ikke her i nordjylland. Det smøres på med en palet og drysses derefter med mere farin maibritt - 2010-03-11 15:58:16 Rigtig lækker kage, dog vil jeg ikke komme så meget mælk i til snask, da det er meget flydende, put mælk i efter gehør. Per - 2009-10-30 18:04:00 Lidt for meget snask efter min mening. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne