Grillstegte italienske pølser på polenta med salsa verde
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Bring ¾ l. vand i kog.
Rør polenta og salt i og pisk grundigt, så der ikke dannes klumper.
Bring polentaen i kog og skru ned for varmen.
Lad polentaen koge svagt i 8-10 minutter, eller som anført på pakken, under konstant omrøring.
Tilsæt parmesanost, persille og olie og rør det godt ud i polentaen.
Øs polentaen over i en lav smurt skål, så polentaen er omkring 1 ¼ cm. tyk.
Lad den køle af og stivne.
Skær polentaen i 8 skiver eller firkanter. Pensl pølserne let med olie og grill dem direkte over middel varme i 15-18 minutter. Vend dem en gang under stegningen. Tag pølserne af grillen og hold dem varme. Pensl imens begge sider af polentaskiverne grundigt med olie. Grill dem direkte over høj varme i 8 minutter, til de er varme og har fået mærker af stegeristen. Vend skiverne en gang under stegningen. Salsa verde: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend dem kort, til du har en uensartet, tyk sauce. Hvis du foretrækker den mere jævn, kan du blende den yderligere. Hæld saucen i en lille skål eller krukke og dæk den med et tynt lag olivenolie. Server pølserne sammen med de grillstegte polentaskiver og byd salsa verde til. Tips: Salsa verde kan opbevares i køleskab i 1 uge og i fryseren i op til 2 måneder. |
|
Opskriften er vist 15465 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2010-06-04 19:25:18 Det var simpelthen som at være i Italien. Det er min nye livret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne