Chokoladekage 09
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Søs Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æg piskes godt (elpisker). Margarinen smeltes i en kasserolle, og kommes i. Resten tilsættes i en smurt, meldrysset springform. Kagen bages ved 175 grader i en forvarmet ovn, i 35-45 min., på nederste rille.
Mens kagen bages: Pisk alle ingredienserne til cremen med en elpisker, til den er let og luftig. Cremen smøres over den afkølede kage og kokosmelet drysses over og den serveres. |
|
Opskriften er vist 18698 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kage elsker - 2005-01-01 01:01:01 Jeg mangler også rigtig kakao i mine skabe, i stedet putter jeg lidt pålægschokolade i smøret mens det smeltes på den måde får man chokoladesmagen frem. :-) Agent-112 - 2005-01-01 01:01:01 det lyder rigtig godt men har desværre ikk lavet den endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne