Bananer på grillen
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Karen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Disse grillede bananer kan laves i 2 variationer- begge lige gode.
Med kanelsukker: Bananerne lægges med skræl på grillen og grilles til skrællen er helt sort. Derefter skrabes fyldet ud og drysses med kanelsukker og serveres med vaniljeis. Med chokolade: Der skæres et snit i bananerne (som skal beholde skrællen på) på langs og chokoladen brækkes i mindre stykker, som trykkes godt ind i snittet. Bananerne pakkes ind i sølvpapir og grilles godt på alle sider, til de er helt bløde. Bananen og Chokoladesauce skrabes ud af skrællen og serveres med vaniljeis. Tips: Bananerne kan i kuglegrill lægges på når kødet er grillet - det gør ikke noget spjældne er lukkede, da de så bare får mindre varme over længere tid. |
|
Opskriften er vist 60105 gange,
og udskrevet 825 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-24 18:28:28 Brug evt. after eight chokolade, det er helt fantastisk.. anonym - 2010-05-04 21:08:45 flæk bananerne i 2, som så vidt muligt kan ligge vandret. Snit nu små riller i bananen, som du "åbner" lidt. held whiskey, cognac eller der omkring over, gerne fra et lille glas for ikke at spilde noget. Drik den overskydende sjat selv. Drys med farin, læk på grillen. Skænk et glas vin mere til dine gæster, hent isen op i køleskabet. Drik lidt, snak lidt og gå så ombord i desserten. Enkelt og altid et hit. Også hos børn anonym - 2009-06-22 10:57:36 brug pålægchokolade det kan gå lige ned i revnen når der skæres et snit i bananen spises direkte med teske. Smager også godt med farinsukker og wisky og flødeskum den madglade.. - 2005-01-01 01:01:01 mums mums.. de er bare gode.. man kan også bruge brunfarin, wisky eller flødeskum alt efter smag. den madglade.. - 2005-01-01 01:01:01 mums mums.. de er bare gode.. man kan også bruge brunfarin, wisky eller flødeskum alt efter smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne