Grove glutenfri chokolade-mandelsmåkager
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Jytte Schmidt Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og brun farin røres. Ægget røres i.
De øvrige ingredienser blandes og røres i. Dejen stilles i køleskabes ca. 30 minutter.
Herefter tages en teskefuld dej og rulles til små kugler der sættes på bageplade med bagepapir. En gaffel dyppes i koldt vand og dej- kuglerne trykkes let med denne. Bages ved 175 grader i ca. 7-8 minutter på næstøverste rille i ovnen. Tips: Småkagerne kan nydes af diabetiker og Cøliaki |
|
Opskriften er vist 23540 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jonna - 2012-11-15 21:08:30 Hvis man vil bruge sukker/rørsukker i stedet for sødemiddel, hvormeget så? KitteMusen - 2007-03-03 13:19:17 De smager bare som en drøm... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne