Glutenfri Almindelig Lagkagebund½
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jytte Schmidt Indsendt : Red : |
|
|
Bagetid: ca 30 min. ved 200 grader
Læg et stykke bagepapir i springformen på (ca. 24 cm i diameter) og smør den med rapsolie. Pisk æg og sødestoffet til en let og luftig æggesnaps. Sigt Finmix kartoffelmel og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt rundt. Hæld straks dejen i formen og bag den på bagerist nederst i ovnen. Kagen kan deles i tre dele når den er kold. Tips: Fyld til lagkagen kan f.eks. være mosede jordbær sødet efter smag med sødestof og kagecreme. Pyntes med cremefine piskefløde. Kagen kan nydes af diabetiker og cøliaki. |
|
Opskriften er vist 15723 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-06 13:54:08 hvor er det bare skønt at jeg fandt denne opskrift..:) min søn har snar fødselsda, og da han både har cølaki og diabetis skal han da have lagkage..:) Elisabeth - 2008-03-19 10:35:34 Pas på med Cremefine - min svigerinde har gluten allergi og kan ikke tåle Cremfine.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne