Citruskage 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Astrid Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen ved 200 grader. Pensl an lav kageform på 23 cm i diameter med olie, og beklæd bunden med bagepapir.
Kom margarinen og 3 spsk. honning i en tykbundet gryde, og smelt det ved lav varme. Tag gryden af varmen. Gem 1 spsk citronsaft og rør resten i honningblandingen sammen med citronskallen og mælken. Sigt mel, bagepulver og krydderier ned i en skål, og rør det i honningblandingen. Rør også durummelet i. Pisk æggehviderne stive i en anden skål, og vend dem forsigtigt i dejen. Hæld dejen i formen, og glat overfladen. Drys sesamfrøene jævnt ud over. Bag kagen i 30 min, eller til overfladen er gyldenbrun og føles fast og elastisk. Bland resten af citronsaften og honningen sammen i en lille kande, og høld det ud over kagen. Lad kagen køle af i formen inden servering. Tips: Græsk timianhonning passer rigtig godt til denne kage, ligesom også citronblomsthonning vil være god. |
|
Opskriften er vist 7146 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne