Jyttes Kødsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg i tern. Skrab og riv gulerod. Pil hvidløg.
Svits løget i olien til det får lidt farve. Tilsæt kødet og brun det med, rør godt undervejs. Pres hvidløgene i, tilsæt paprika, rør rundt og lad det svitse med et øjeblik. Tilsæt flåede tomater, chili, salt, peber og oregano. Rør rundt. Lad retten snurre under låg, ved jævn varme i ca. 40 min. og tilsæt derefter den revne gulerod. Kog videre i ca. 10 min. og retten er færdig. Tips: Serveres evt. med salat og godt madbrød. |
|
Opskriften er vist 18802 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer JTO - 2011-02-26 18:20:24 Glemte lige at skrive vi fik den til friskkogt pasta med parmesan drysset over JTO - 2011-02-26 18:18:05 Rigtig lækker kødsovs, nem at lave, tilføjede ca.½ dl. rødvin og en tsk. sukker for at fremhæve tomaterne.Er ikke sidste gang jeg laver den...mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne