Chokoladeglasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Revet chokolade, kakao og vand varmes over svag varme, til alt er jævnt. Flormelis røres i, til glasuren har en passende konsistens.
|
|
Opskriften er vist 340442 gange,
og udskrevet 2145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (133 stemmer) |
|
Kommentarer Person fra danmark - 2020-11-10 22:19:09 Tror glasuren vil være mega god til pepperkager til jul. Det må jeg gelere prøve :) :) Anonym - 2020-09-20 11:40:52 Kan man godt lave glasuren uden mørk chokolade? diya - 2018-06-03 20:06:08 meget god til en banankage Jimmie - 2013-07-25 23:22:12 Glimmerne til vandbakkelser.. Thomas - 2012-08-15 19:59:43 Du får ca 150g glasur. Mig - 2011-11-11 14:23:28 Er der nogle der kan fortælle mig hvor meget glasur man får af det? :) På forhånd tak :) Sara - 2011-04-13 21:26:11 Jeg har lavet den til en kage som jeg skal have med i skolen...:) Og alle syndes at det var en meget god kage og glasuren smakte meget god:* kage elskeren - 2011-01-20 17:31:50 uuuuuuuu den er bare så lækker... mmmmm elsker den smukkeste - 2010-09-19 16:31:04 Det er bare en virkelig god opskrift! den er rigtig god. den smukke - 2010-07-23 15:51:49 det er virkeligt en god opskrift på en glasur!! Magnus - 2008-01-22 20:59:38 Rigtig lækker og intens glasur!! sofie - 2007-03-07 17:04:29 så nice :) Jeanett - 2007-02-19 10:26:11 den er bare super lækker! fra mig - 2007-01-23 16:45:14 vil prøve den på en kage! :D Bumsen - 2006-12-24 21:13:51 Rigtig Good |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne