Oksekødsbolle i tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : AD Indsendt : Red : |
|
|
Farsen røres med æg, løg, salt og peber, og hvidløg og tilsættes mel og en smule vand så den får konsistens af frikadellefars.
Herefter steges farsen som små kødboller i en dyb sauterpande i olie så de bliver brunet på begge sider ca. 1 min på hver side. Bollerne tages af panden.
Så svitses champignon og løg som er skåret i skiver og gulerødderne ligeledes i skiver ved høj varme i ca. 5 min. Der tilsættes de hakkede flåede tomater og bouillonen, chilien, salt og peber, sukker og oregano kødbollerne kommes tilbage i saucen og koger færdig sammen med saucen i ca. 10 min. Slutteligt tilsættes tomatkonc. og saucen jævnes om nødvendigt. Serveres med pasta. |
|
Opskriften er vist 6737 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne