Oksekødsbolle i tomatsauce

Oksekødsbolle i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : AD

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakket oksekød
2 spsk.hvedemel
1 æg
0.5 fint hakket løg
 salt
 peber
1-2 fedhvidløg finthakket
1 smulevand
 olie til stegning
 
 Sauce:
0.5 løg
1 ds.tomat konc.
1 ds.flåede tomater
2 gulerødder
300 g.champignon
1-1.5 dl.vand eller oksebouillon
 salt
 peber
1 rød chili fint hakket befriet for kerner el. 1 spsk pulver
0.5 tsk.sukker
1 spsk.oregano
 Evt.Maizena til jævning
 
Opskrift:
Farsen røres med æg, løg, salt og peber, og hvidløg og tilsættes mel og en smule vand så den får konsistens af frikadellefars. Herefter steges farsen som små kødboller i en dyb sauterpande i olie så de bliver brunet på begge sider ca. 1 min på hver side. Bollerne tages af panden.

Så svitses champignon og løg som er skåret i skiver og gulerødderne ligeledes i skiver ved høj varme i ca. 5 min. Der tilsættes de hakkede flåede tomater og bouillonen, chilien, salt og peber, sukker og oregano kødbollerne kommes tilbage i saucen og koger færdig sammen med saucen i ca. 10 min. Slutteligt tilsættes tomatkonc. og saucen jævnes om nødvendigt.

Serveres med pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 6737 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu