Pilsner-pocheret smørfisk i sauce af fiskefond
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Casper(kokelev) Indsendt : |
|
|
Fiskefond, øl og piskefløde koges ned til jævn konsistens, blendes med friske krydderurter, smages til med salt.
Et fad pensles med det smeltet smør.
Fisken lægges side om side på fadet, krydes med salt og overhældes med en alm. pilsner, drysses med lidt anis, fennikel samt en lime og sættes i en hed ovn(220 grader i 10 min)
Anrettes på et fad eller en tallerken med evt. lidt pasta eller lagt på linser
Tips: Det er en rigtigt god fiskeret |
|
Opskriften er vist 12081 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2005-01-01 01:01:01 Kanon god fiskeret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne