Jordbærsmør
Hovedingrediens : Frugt - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Blend og passér jordbærrene gennem en sigte.
Hæld jordbærpureen i en gryde og kog den med sukker og citronskal i ca. 10 min under omrøring.
Afkøl og rør jordbærpureen med smørret, der stilles køligt en times tid – evt. længere – før der bruges af det.
Godt tilbehør til lune croissanter, vafler, pandekager eller hindbærmuffins – og så holder smørret sig fint i køleskabet 4-5 dage.
|
|
Opskriften er vist 9607 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne