Bagte kartofler med tunfyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Bag kartoflerne. Skær et låg af kartoflerne. Skrab indmaden ud med en ske. Pisk det med kogende mælk til en let mos. Tilsæt purløg, æg, fedtstof og krydderier. Vend den afdryppede tun og tomatterninger i mosen. Kom mosen tilbage i kartoffelskrællen og drys med osten. sæt de fyldte kartofler i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min., til de er gyldne og varmet igennem. Anret kartoflerne med persille og citronskiver.
Tips: Tilberedningstid: Ca. 1½ time, heraf 1 time + 10 min i ovnen. Retten kan tilberedes i forvejen og opbevares i køleskab. Beregn da ca. 10 min. længere bagetid. |
|
Opskriften er vist 23200 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ingeliser - 2011-12-26 23:12:16 Wauw! mmh! hele huset dufter af kartoffler! i stedet for persille, brugte jeg karse. Nøj hvor smagte det vidunderligt! e - 2007-08-08 14:48:00 har du en micro-ovn kan kartoflerne koges i den på 20 min. de skal blot i ligge på en tallerken med lidt vand og film over e - 2007-08-08 13:23:15 har du en micro-ovn kan kartoflerne koges i den på 20 min. de skal blot i ligge på en tallerken med lidt vand og film over natasja - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne