Lun rababerkage bagt med kokos
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Stella Tandrup Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne lægges i et ildfast fad ca.(24x34 cm). Sukkeret drysses over. Dette sættes til side.
Imens røres sukker og margarine sammen i en skål æg røres i. mel bagepulver og kokosmel blandes i dejen. Det hele røres godt sammen og dejen fordeles over rabarberne. Bages på 175 grader C i ca. 50 minutter midt i ovnen. alm. ovn ikke varmluft. Tips: Kan spises med : cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 142679 gange,
og udskrevet 5422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Sisse - 2018-02-02 13:05:59 Kan fryses både før og efter ovn... så lav den klar. Frys den i fad. Tá den op et par timer før den skal bages. Sæt den i kold ovn. anonym - 2017-06-23 20:30:58 Kan den bages dagen før? mulle - 2013-07-05 16:22:40 Den er meget nem at lave og smager virkelig godt Stephanie - 2012-06-21 14:34:39 Super god kage ! alle mine venner og veninder elsker når jeg laver den ! :-D Famian - 2012-05-13 21:21:01 Helt fantastisk! Og meget nem at lave. Kan varmt anbefales. Pia M - 2011-07-27 21:08:32 Hurtig at lave, og smager fantastisk - især med vinrababer! Skal helt sikkert lave den igen. Rikke - 2010-06-08 19:51:10 Har bagt den to gange, med stor succes begge gange. Den smager også godt med andre bær i f. eks jordbær og rababer. Margit - 2009-07-05 08:03:29 Jeg har for første år, bagt denne dejlige rabarberkage ret mange gange, og hver gang har det været til stor glæde for gæster og os selv. Creme Fraiche til, hvor der kommer vaniliekorn fra en stang vanilie og så en smule sukker eller vanilie sukker. dejlig og billig spise. Benthe - 2009-06-18 18:01:24 Jeg havde ikke rababer nok og erstattede derfor halvdelen med jordbær og et drys vanilie. Utrolig lækkert. anonym - 2009-06-18 15:48:03 hej.. hvordan tilbereder man rabarberne inden,, skal alt "skallen" af. Hilsen Allan Trine og Line - 2009-05-31 17:22:34 Svær at smøre dejen ud over rabarberne! :-) Maiken - 2009-03-06 11:00:37 Vi havde meget lidt alm. sukker så jeg brugt rørsukker til at komme over rababerne og lidt mindre sukker i dejen. Smagte stadig helt fantastisk! binepigen - 2008-07-22 16:44:24 Lækker lækker, men er bedst frisk fra ovn, da den er lidt våd i det. Vi fik vanille is til nums! Var for smattet dagen efter. Jette Piil - 2008-06-03 21:18:20 Jeg har prøvet at fryse den i bagt tilstand og så lune den ved servering. Fungerer fint. Har prøvet at lave en diabetes udgave, hvilket også lykkedes anonym - 2008-05-30 14:26:43 tror i at denne kage kan fryses Stine - 2007-05-28 15:29:19 jeg lavede kagen med kun 350 g rabarber. Dette virker fint, men jeg kunne godt bruge lidt mere dej. Så jeg tror sagtens, at man kan bruge 350 g rabarber og sammen mængde dej, som beskrevet ovenfor. ellers super opskrift Heidi - 2007-05-26 16:45:53 Den er super nem og smager dejligt creme fraiche til er prikken over iét. Jannie - 2005-01-01 01:01:01 kanon lækker kage - meget nem at lave Bente Øster - 2005-01-01 01:01:01 Super god er nem at lave mine børn er vilde med den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne