Grønsagssuppe med ost

Grønsagssuppe med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 porrer
1 pk.dybfrossen grønsagsblanding ca. 300 g.
2 spsk.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
8 dl.bouillon
3 dl.mælk
1 tsk.krydderurter - f.eks. timian merian oregano
0.25 tsk.salt
1 dryssort peber
1-2 dl.reven ost - f.eks. danbo eller emmentaler
1 pk.smøreost ca. 100 g.
1-2 tsk.sur sennep
 
Opskrift:
Rens porrerne og skær dem i strimler. Svits porrestrimlerne og grønsagsblandingen let i fedtstof i en gryde. Kom melet i og spæd med bouillon lidt ad gangen. Tilsæt mælken. Lad suppen koge i ca. 5 min.

Tilsæt krydderurter, salt og peber. Rør begge ostesorter i suppen og lad det smelte. Derpå må suppen ikke koge mere, da osten så kan blive sej.

Smag suppen til med sennep og servér den rygende varm.

Tips:

Tilberedningstid: 15 min





karakterer:
Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu