Grønsagssuppe med ost
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Rens porrerne og skær dem i strimler. Svits porrestrimlerne og grønsagsblandingen let i fedtstof i en gryde. Kom melet i og spæd med bouillon lidt ad gangen. Tilsæt mælken. Lad suppen koge i ca. 5 min.
Tilsæt krydderurter, salt og peber. Rør begge ostesorter i suppen og lad det smelte. Derpå må suppen ikke koge mere, da osten så kan blive sej. Smag suppen til med sennep og servér den rygende varm. Tips: Tilberedningstid: 15 min |
|
Opskriften er vist 10464 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne