Hurtiglavet grønsagssuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Rens grønsagerne.
Riv gulerødder og selleri groft.
Snit løgene.
Sautér gulerødder, selleri og løg i fedtstof. Tilsæt bouillon. Kog det op og lad suppen koge 15 minutter, til grønsagerne er møre. Kom derefter kartoffelflager og mælk eller fløde ved. Varm det igennem. Smag til. Tilsæt ærterne. Servér suppen i en skål eller terrin og drys med revne gulerødder. Tips: Tilberedningstid: Ca. 30 min |
|
Opskriften er vist 18205 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2013-04-14 19:10:44 Ja, hvad er kartoffelflager? anonym - 2012-04-27 23:29:10 Hvad er kartoffelflager? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne