Hvidkålssuppe med æbler

Hvidkålssuppe med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille hvidkålshoved
2 porrer
3 spsk.olie
1-2 tsk.karry
1.5 l.hønsebouillon
 salt
 peber
 timian
400 g.medisterpølse
2 syrlige røde æbler
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær kålen i fine strimler og porrerne i ringe. Varm olien i en gryde og brænd karryen af heri. Tilsæt kål og porrer og svits det let. Hæld bouillonen over; krydr og læg medisterpølsen i. Lad suppen småsnurre under låg. Efter 20 minutters kogetid tages pølsen op og skæres i skiver. Skær æblerne i tynde både og fjern kernehuset. Kom æblebåde og pølseskiver i suppen og kog endnu ca. 10 min. Smag suppen til og drys lidt hakket persille over inden servering.

Tips:

tilberedningstid: Ca. 1 time





karakterer:
Opskriften er vist 18552 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu