Hvidkålssuppe med æbler
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kålen i fine strimler og porrerne i ringe.
Varm olien i en gryde og brænd karryen af heri.
Tilsæt kål og porrer og svits det let.
Hæld bouillonen over; krydr og læg medisterpølsen i.
Lad suppen småsnurre under låg.
Efter 20 minutters kogetid tages pølsen op og skæres i skiver.
Skær æblerne i tynde både og fjern kernehuset.
Kom æblebåde og pølseskiver i suppen og kog endnu ca. 10 min.
Smag suppen til og drys lidt hakket persille over inden servering.
Tips: tilberedningstid: Ca. 1 time |
|
Opskriften er vist 18552 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne