Kejsersuppe
Hovedingrediens : Nødder - Champignon Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Skyl porren og skær den i tynde ringe.
Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i skiver.
Svits champignoner og grønsager let i fedtstoffet, drys melet over og spæd med bouillon lidt efter lidt.
Lad suppen koge ca. 15 min.
Smag til med krydderier og vin. Pisk æggeblommen ud i fløden og kom den i suppen. Drys med persille og servér. Serveres med saltkiks eller knækbrød med ost. Tips: Tilberedningstid: ca. 30 min |
|
Opskriften er vist 10000 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne