Sydtysk suppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyskland Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Snit hvidkålen og peberfrugten fint.
Hak løget.
Brun kødet i olien i en gryde.
Tilsæt vand, bouillonterninger, kål, løg, peberfrugt, presset hvidløg og sennep. Lad suppen koge roligt under låg i ca. 45 minutter.
Skræl kartoflen og skær den i terninger. Kom kartoffelterningerne i suppen og lad suppen koge til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber. Kom majsen i suppen og varm det igennem. Suppen serveres med et drys persille. Tips: Tilberedningstid: Ca. 1 time |
|
Opskriften er vist 21568 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2005-01-01 01:01:01 Velsmagende suppe. Skulle du fristes til (lige som jeg) at putte gulerødder i, så undlad det! Gulerødderne gør suppen sød... Suppen er god i sig selv! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne