Sydtysk suppe

Sydtysk suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.grofthakket oksekød
2 tsk.olie
10 dl.vand
2 bouillonterninger
0.25-0.5 hvidkål
1 løg
0.5 grøn peberfrugt
1 fedhvidløg
1 tsk.sennepspulver
1 stor kartoffel
250 g.majs
 salt
 peber
 Persille
 
Opskrift:
Snit hvidkålen og peberfrugten fint. Hak løget. Brun kødet i olien i en gryde. Tilsæt vand, bouillonterninger, kål, løg, peberfrugt, presset hvidløg og sennep. Lad suppen koge roligt under låg i ca. 45 minutter.

Skræl kartoflen og skær den i terninger. Kom kartoffelterningerne i suppen og lad suppen koge til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber. Kom majsen i suppen og varm det igennem.

Suppen serveres med et drys persille.

Tips:

Tilberedningstid: Ca. 1 time





karakterer:
Opskriften er vist 21416 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Velsmagende suppe. Skulle du fristes til (lige som jeg) at putte gulerødder i, så undlad det! Gulerødderne gør suppen sød... Suppen er god i sig selv!