Melon med spegeskinke
Hovedingrediens : Frugt - Melon Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Melonen renses for kerner. Melonen skrælles og skæres i fire både. Sværen skæres af spegeskinken. Hvert stykke melon omvikles med en skive spegeskinke og stykkerne anrettes på et fad eller portionsvis. Serveres ret koldt uden noget tilbehør.
Tips: Tilberedningstid: ca. 10 min Denne meget raffinerede sammensætning af melon og spegeskinke stammer fra Italien, hvor retten selvfølgelig tilberedes med den verdenskendte Parma skinke. |
|
Opskriften er vist 26455 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-23 11:11:45 den er helt vildt overdrevet anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækkert. frisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne