Spegeskinke med salater

Spegeskinke med salater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Spegeskinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
8 skiver spegeskinke
 
 Tomatsalat:
4-5 modne tomater
1 hakket skalotteløg
 salt
2 spsk.olivenolie
 
 Champignonsalat:
250 g.champignoner
1 portion marinade
1 fedhvidløg
1 spsk.hakket persille
 
 Grøn salat:
1 salathoved
1 portion roquefort-marinade (olie/eddike marinade tilsat 2 spsk roquefort)
 
Opskrift:
Tomaterne skæres i skiver, drysses med hakket løg, salt og overhældes med olie. De rensede champignoner skæres i skiver og vendes i marinade, sammen med hvidløg og persille.

Rør roquefortmarinaden i salatskålen. Læg den skyllede salat i skålen, men bland først salaten inde ved bordet.

Tips:

Spegeskinke skåret i papirstynde skiver serveret med et udvalg af salater, er en let og velsmagende forret, og kan med lige stort held serveres til det kolde bord eller som en bid natmad. Salaterne kan varieres alt efter, hvad spisekammeret rummer. Et glas øl eller dansk vand vil smage godt hertil. Skal der serveres vin, f.eks. rosé, må man spare på vineddiken i marinadern.e





karakterer:
Opskriften er vist 13947 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu