Spegeskinke med salater
Hovedingrediens : Blandet kød - Spegeskinke Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Tomaterne skæres i skiver, drysses med hakket løg, salt og overhældes med olie.
De rensede champignoner skæres i skiver og vendes i marinade, sammen med hvidløg og persille.
Rør roquefortmarinaden i salatskålen. Læg den skyllede salat i skålen, men bland først salaten inde ved bordet. Tips: Spegeskinke skåret i papirstynde skiver serveret med et udvalg af salater, er en let og velsmagende forret, og kan med lige stort held serveres til det kolde bord eller som en bid natmad. Salaterne kan varieres alt efter, hvad spisekammeret rummer. Et glas øl eller dansk vand vil smage godt hertil. Skal der serveres vin, f.eks. rosé, må man spare på vineddiken i marinadern.e |
|
Opskriften er vist 13947 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne