Kold fiskeanretning
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Fiskefileterne rulles sammen og fæstnes med en tandstikke og dampes møre i letsaltet vand i ca. 10 min.
De afkøles. Damp muslingerne til de åbner sig. Kog og pil rejerne og lad aspargesen løbe af. Læg skyllede salatblade på fadet og anret ingredienserne herpå. Pynt anretningen med dild. Creme fraichen smages til og røres evt. med lidt fløde. Fløde tilsættes kun, hvis der bruges creme fraiche 38 %. Tips: Tilberedningstid: Ca. 1 time |
|
Opskriften er vist 42643 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne