Karryæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Sæt æggene over i koldt vand og beregn 8 min kogetid fra det tidspunkt, hvor vandet er kommet i kog. Afkøl æggene i koldt vand. Vask agurken og lav lange riller i agurkeskrællen med en gaffel og skær den i skiver. Bland mayonnaisen med flødeskum og smag til med salt, karry og peber. Pil æggene og skær en lille bid af æggets side, så det kan stå på tallerkenen. Læg agurkeskiver, tomatbåd og persille på anretningen. Kom mayonnaisen på ægget og drys med lidt paprika.
Tips: Tilberedningstid: ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 10090 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne