Karryæg

Karryæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 æg
0.5 agurk
4 spsk.mayonnaise
4 spsk.flødeskum
0.25 tsk.salt
2 tsk.karry
 peber
 paprika
 persillekviste
 tomatbåde
 
Opskrift:
Sæt æggene over i koldt vand og beregn 8 min kogetid fra det tidspunkt, hvor vandet er kommet i kog. Afkøl æggene i koldt vand. Vask agurken og lav lange riller i agurkeskrællen med en gaffel og skær den i skiver. Bland mayonnaisen med flødeskum og smag til med salt, karry og peber. Pil æggene og skær en lille bid af æggets side, så det kan stå på tallerkenen. Læg agurkeskiver, tomatbåd og persille på anretningen. Kom mayonnaisen på ægget og drys med lidt paprika.

Tips:

Tilberedningstid: ca. 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 10092 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu