Sardiner med grønsager
Hovedingrediens : SildeFisk - Sardin - Sardiner Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Sardinerne afdryppes for olie og anrettes på et fad. Tomaterne skylles og skæres i både. Agurkerne skæres i skiver. De hårdkogte æg pilles og skæres i halve eller kvarte. Tomater, agurkeskiver og æg anrettes i striber omkring sardinerne. Sardinerne garneres med de sorte oliven. Retten serveres med brød og smør.
Tips: Tilberedningstid: ca. 20 min |
|
Opskriften er vist 11746 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne