Tunge i gelé med peberrodsdressing
Hovedingrediens : Svinekød - Svinetunge Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kog tungerne i vand med udskivet løg og selleritop, ca. 1 time. Flå skindet af tungerne og lad dem afkøle i suppen.
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Giv bouillonen et opkog, og smelt den udblødte opvredne husblas heri. Hæld lidt af bouillonen i en skyllet randform og lad det stivne, før skivede oliven lægges i og lidt mere bouillon hældes på. Skær tungen i små terninger og kom dem i randen sammen med hakket persille. Hæld bouillonen over og sæt randen i køleskabet til den er stiv, ca. 5 timer. Creme fraiche røres med salt og friskreven peberrod efter smag. Tilsæt lidt hvid peber, et stænk sojasauce og et nip sukker. Tips: Retten kan tilberedes dagen før. Tilberedningstid: Ca. 1½ tim + ca. 5 timer i køleskabet for at stivne (kan evt. stå natten over). |
|
Opskriften er vist 8942 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne