Rødspættefileter med sennepssauce

Rødspættefileter med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
4-5 rødspættefileter
2 dl.hvidvin
 salt
1 ds.krebsehaler (125 g) eller tilsvarende dybfrosne eller 200 g rejer
4 salatblade
1 dl.creme fraiche 18 %
1 spsk.sennep
4 tsk.sort kaviar
 dild
4-6 citronskiver
 
Opskrift:
Fiskefileterne rulles sammen fra halen og fæstnes med en tandstikker. Fiskefileterne dampes møre i hvidvin, tilsat lidt salt. Det kan gøres i ovnen eller i en gryde med låg. Pas på fisken ikke koger i stykker. Lagen sies fra krebsehalerne. rejerne pilles. Salaten skylles og rystes fri for vand. Creme fraicehn smages til med sennep. De afkølede fiskefileter anrettes på salatblade og overhældes med saucen. Pyntes med krebsehaler eller rejer, sort kaviar, dild og citronskiver.

Tips:

Man kan bruge anden fladfisk eller foreller til denne ret. Tilberedningstid: Ca. 25 min





karakterer:
Opskriften er vist 14153 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-05 18:03:56
Rigtig lækkert men vi lavede noget mere grønt til og flyet da det er lidt kedligt ellers