Rødspættefileter med sennepssauce
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Fiskefileterne rulles sammen fra halen og fæstnes med en tandstikker. Fiskefileterne dampes møre i hvidvin, tilsat lidt salt. Det kan gøres i ovnen eller i en gryde med låg. Pas på fisken ikke koger i stykker. Lagen sies fra krebsehalerne. rejerne pilles. Salaten skylles og rystes fri for vand. Creme fraicehn smages til med sennep. De afkølede fiskefileter anrettes på salatblade og overhældes med saucen. Pyntes med krebsehaler eller rejer, sort kaviar, dild og citronskiver.
Tips: Man kan bruge anden fladfisk eller foreller til denne ret. Tilberedningstid: Ca. 25 min |
|
Opskriften er vist 14117 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lille mor - 2008-03-05 18:03:56 Rigtig lækkert men vi lavede noget mere grønt til og flyet da det er lidt kedligt ellers |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne