Avocado med champignonfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halvér avocadofrugterne og tag kernen ud.
Rens champignonerne og skær dem i meget tynde skiver. Bland vineddike, knust hvidløg, olie, persille og krydderier. Hæld dressingen over champignonerne, fyld dem i de halve avocadoer og sæt dem koldt til serveringen. Serveres med ristet brød eller flûtes. Tips: Tilberedningstid: 15 min + 10 min for marinaden til at trække |
|
Opskriften er vist 52684 gange,
og udskrevet 1181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer HTH - 2010-09-17 16:02:52 HUSK at dryppe avocadoerne med citronsaft - ellers bliver de brune i løbet af få minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne