Honningcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Med håndmixeren piskes smørret sammen med sukker og honning. Blandingen overhældes kort med koldt vand som lynhurtigt svinges hen over glasuren og hældes bort. Pisk igen i 2 min og gentag proceduren med det kolde vand. Porceduren gentages i alt 4 gange. Når glasuren er hvid og cremet og alt sukkeret er opløst, er den færdig. Denne glasur er specielt velegnet til krydderkager og muffins.
|
|
Opskriften er vist 17004 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne