Engelsk custard

Engelsk custard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
2 spsk.sukker
3.33 dl.mælk
0.5 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes let og skummende. Mælken opvarmes til næsten kogepunktet i en lille gryde. Den hældes i æggeblandingen under stadig omrøring. Blandingen hældes tilbage i gryden. Massen opvarmes ved svag varme i ca. 5 min til den er cremet i konsistensen. Pas på, at saucen ikke koger, det vil få den til at løbe sammen. Tag gryden af blusset og rør vanillesukker i. Ved serveringen hældes saucen i en lille kande.

Tips:

Engelse custar er allerbedst nåd den laves ca. 30 min før serveringe. Dæk saucen godt til med film, så den ikke trækker skind. Server saucen til frisk eller konserveret frugt eller kager.





karakterer:
Opskriften er vist 34537 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-06-07 20:35:19
Øv, den skillede.

  -   2015-11-04 17:54:30
Rigtig lækker, jeg kogte den i en høj pande, så er der mere kontrol over den, så den ikke bliver klumpet eller brændt. Lidt citron i er også rigtig lækkert.

  -   2013-08-17 23:55:27
Kunne ikke undgå at den skillede.

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv det !