Engelsk custard
Oprindelsesland : England Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes let og skummende. Mælken opvarmes til næsten kogepunktet i en lille gryde. Den hældes i æggeblandingen under stadig omrøring. Blandingen hældes tilbage i gryden. Massen opvarmes ved svag varme i ca. 5 min til den er cremet i konsistensen. Pas på, at saucen ikke koger, det vil få den til at løbe sammen. Tag gryden af blusset og rør vanillesukker i. Ved serveringen hældes saucen i en lille kande.
Tips: Engelse custar er allerbedst nåd den laves ca. 30 min før serveringe. Dæk saucen godt til med film, så den ikke trækker skind. Server saucen til frisk eller konserveret frugt eller kager. |
|
Opskriften er vist 34537 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer PP - 2022-06-07 20:35:19 Øv, den skillede. anonym - 2015-11-04 17:54:30 Rigtig lækker, jeg kogte den i en høj pande, så er der mere kontrol over den, så den ikke bliver klumpet eller brændt. Lidt citron i er også rigtig lækkert. anonym - 2013-08-17 23:55:27 Kunne ikke undgå at den skillede. skolen - 2005-01-01 01:01:01 prøv det ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne