Klassisk vinaigrette
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Eddike, olivenolie og sennep hældes i et glas med skruelåg. Ryst kraftigt til alle ingredienser er godt blandede. Smag til med salt og hvidt peber.
Tips: Portionen giver ca. 1 dl |
|
Opskriften er vist 64574 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Kokkemand - 2017-05-19 20:44:26 Når retten nu har fået navnet "klassisk vinaigrette", mener jeg, at det er på sin plads at nævne at en ægte, klassisk vinaigrette har 4 gange mere olie i forhold til eddike. Jeg vil dog i praksis anbefale 3:1 forhold i stedet. Hælder man eddiken op først og pisker den kraftigt (evt. med elpisker) under tilsætning af olie i en tynd stråle, vil vinaigretten emulgere og blive tyk som mayonnaise. Geilager - 2013-04-15 20:41:02 Et pift hvidløg er ogsågodt. Lisa Egebo - 2009-06-27 18:51:25 Den bliver bedre med lidt sirup eller flydende honning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne