Hurtig asiatisk grønsagsret
Hovedingrediens : Grøntsager - Sølvbede Oprindelsesland : Asien Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Sølvbederne snittes i passende stykker, ca. 5 cm. Opvarm jordnøddeolien i en wok og tilsæt hvidløg og ingefær. Steg i et par sek. Tilsæt sølvbederne og steg dem med i et par min eller til de er faldet sammen. Hæld lidt sojasauce og lidt sesamolie i retten og rør godt. Serveres straks.
Tips: Sølvbedebladene skal endelig ikke tilberedes for længe. stilkene må gerne være sprøde og bladene klart grønne. |
|
Opskriften er vist 17984 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer m h - 2012-03-18 16:14:51 friske sølvede, hvor skaffes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne