Sølvbede-purè

Sølvbede-purè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Sølvbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
30 g.smør
1 spsk.ølie
3 hakkede forårsløg
300 g.frisk sølvbede - grofthakkede
1.25 dl.bouillon
1.25 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Smørret og olien opvarmes i en gryde. De hakkede forårsløg tilsættes sammen med sølvbederne. Grønsagerne simrer i 3 min. Til bouilong og piskefløde. Læg låg på gryden, og kog videre til grønsagerne er helt møre. Grønsagerne tages op af gryden med en hulske og blendes. Flødeblandingen koges ind med ca. en fjerdedel. Dernæst hældes purren tilbage i gryden, og der tilsættes 1 spsk revet parmesan. Kog videre i ca. 5 min til pureen er tyknet en smule. Krydr med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 11352 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu