Sølvbede-purè
Hovedingrediens : Grøntsager - Sølvbede Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Smørret og olien opvarmes i en gryde. De hakkede forårsløg tilsættes sammen med sølvbederne. Grønsagerne simrer i 3 min. Til bouilong og piskefløde. Læg låg på gryden, og kog videre til grønsagerne er helt møre. Grønsagerne tages op af gryden med en hulske og blendes. Flødeblandingen koges ind med ca. en fjerdedel. Dernæst hældes purren tilbage i gryden, og der tilsættes 1 spsk revet parmesan. Kog videre i ca. 5 min til pureen er tyknet en smule. Krydr med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 11340 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne