Gulerodslasagne 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Et 30x20 cm ildfast fad pensles med olie eller smeltet smør. Smørret smeltes i en stor gryde og melet røres i. Blandingen afbages og der tilsættes mælk, cremefraiche og peber i flere omgange. Saucen koges kort igennem til den er tyk og cremet. Gryden tages af blusset og osten røres i. Når saucen er let afkølet, kan æggene tilsættes under stadig omrøring. En tredjedel af saucen tages fra til toppen af lasagnen. De sidste to tredjedele blandes med pesto og revet gulerod. Ovnen forvarmes til 150 grader. Begynde med gulerodssauce og fortsæt med skiftevis lasagneplader og sauce til det hele er brugt op. Der skulle være til ca. 3 lag. Den sidste tredjedel af saucen hældes over retten til sidst. Drys med ekstra ost. Retten skal trække i 15 min inden den bages, så lasagnepladerne kan opsuge saucen. Bages i 40 min til overfladen er sprød og gylden. Når lasagnen er færdigbagt, skal den hvilke i 15 min inden den serveres. Det vil sikre faste, pæne skiver. Serveres med sprød, grøn salat.
Tips: Forberedelsestid i alt: 45 min + 30 min hviletid Tilberedning: 55 min |
|
Opskriften er vist 17729 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne