Kransekagetop 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : Me Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
skær marcipanrullen ud i tykke skiver og bland det med en smule flormelis ad gangen. tilsæt langsomt æggehviden, brug ikke den hele fra start da kransekagen så kan blive umulig at arbejde med. når du har æltet det hele godt rundt, skal det i køleskabet i ca. 5-15 minutter.
imens skal du klippe 8 snore, hvoraf den første skal være 10 cm., den næste 13 cm., 16 cm., osv. tag kransekagen ud af køleskabet og tril den til en pølse der skal være 2 cm. tyk. mål med snoren, skær skråt, sæt ringen sammen, og sæt den på en bradepande foret med bagepapir. bages i 7-8 min. ved 200 grader C. alm. ovn. serveres pyntet med glasur og konfekt ved en fest eller til nytårsaften. Tips: Efter den har bagt i 3-4 min. skal du tage pladen ud og vende den, hvorefter den får de sidste minutter. |
|
Opskriften er vist 57219 gange,
og udskrevet 1149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-01-03 07:58:07 Vi bagte ringene i en alm. ovn, her skulle de have 5 minutter mere end der står. Anton petersen - 2009-12-29 20:39:38 hvad skal man bruge først ???? sanne - 2007-12-30 21:12:46 Hvem bager rå marcipan? Ifølge opskriften kommer der flormelis og æggehvide i marcipanen...! line - 2007-12-30 14:10:18 hvorfor må man ikke bage rå marcipan mig - 2005-01-01 01:01:01 den lyder god bageren - 2005-01-01 01:01:01 man må ikke bage rå marcipan. Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Mon ikke der er noget galt med din ovn siden du er nødtil at vende pladen for at bage kransene jævnt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne