Roulade af lyssej bagt i sommerspidskål
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fisken "køres sej og tyk" i en blender med salt, tilsæt æg og rør fløden i lidt efter lidt. Det skal blive til en lind masse, og der smages til med salt og peber samt hakket dild.
Læg sommerspidskålsbladene ud på et stykke smurt stanniol, fordel fiskemassen over. Rul "rouladen" sammen og luk den i enderne. Bages ved 150° i 40 min.
Afkøl rouladen og servér den med en blandet salat med krydderurter, grønne asparges samt en dressing rørt af: olie, hakket rødløg, salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 13542 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne