Butterdejssnegle med fyld
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : |
|
|
Butterdejspladerne rulles ud.
Laks hakkes fint og røres sammen med dild og flødeost.
Massen fordeles over butterdejen.
Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse og skæres i ca 1 cm tykke skiver. Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.
Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 grader og afkøles.
Tips: Er fantastiske på en buffet eller som snack til et køligt glas hvidvin |
|
Opskriften er vist 33683 gange,
og udskrevet 1158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne