Butterdejssnegle med fyld

Butterdejssnegle med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Snacks

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 plader butterdej
1 bdt.dild
 salt
 peber
200 g.røget laks
200 g.flødeost
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Butterdejspladerne rulles ud. Laks hakkes fint og røres sammen med dild og flødeost. Massen fordeles over butterdejen. Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse og skæres i ca 1 cm tykke skiver. Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg. Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200 grader og afkøles.

Tips:

Er fantastiske på en buffet eller som snack til et køligt glas hvidvin





karakterer:
Opskriften er vist 33683 gange,
og udskrevet 1158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu