Risret med rejer 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : moster Indsendt : Red : |
|
|
Risen koges og kommes i et dybt fad kom 2 spsk. salt ved når du koger risen.
Når risen er kolde hældes asparges i og bland det sammen, gem aspargesvandet til dressing. Æg halveres og stikkes ned imellem ris og asparges. Bland cremefraiche mayonnaise salt peber ca. 2 spsk. ravigote citronsaft og hæld det over risblandingen når det er helt koldt. Dressingen skal smage af meget så prøv dig frem med salt og ravigottesause. Stilles koldt til dagen efter. Rejerne lægges på og det hele pyntes m tomatbåde agurk og citronskiver karse og evt. kaviar lune flutes gives til. Tips: Dette er en super god forret men man skal huske at komme meget salt i risen og dressingen skal også smage af noget da både ris æg og asparges er ret neutrale. |
|
Opskriften er vist 16403 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 dressingen skal røres lidt tyndere med aspargesvandet. Så det kan trække ned gennem risen. Men det må ikke være for tynd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne