Risret med grønt

Risret med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Tine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.brune ris
2 æg
2.5 dl.frosne ærter
 salt
 peber
 
 grøntsager efter ønske - eks hvidløg - forårsløg - chili - koriander - etc.
 
Opskrift:
Kog risene.

Tilbered æggene på panden imens. Æggene røres ud på panden, så de bliver til scrambled eggs.

Når risene er færdigkogt, og de har trukket 10 min. hældes de på panden til æggene. Æg og ris svitses på en mellemvarm pande. Herefter tilsættes grønt og kryderrier efter smag og behov.

Tips:

Smager rigtig godt med bagte peberfrugter og auberginer til - går rigtig godt til fisk En god måde at spise og grønt på.





karakterer:
Opskriften er vist 14555 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu