Risret med grønt
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Tine Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene.
Tilbered æggene på panden imens. Æggene røres ud på panden, så de bliver til scrambled eggs. Når risene er færdigkogt, og de har trukket 10 min. hældes de på panden til æggene. Æg og ris svitses på en mellemvarm pande. Herefter tilsættes grønt og kryderrier efter smag og behov. Tips: Smager rigtig godt med bagte peberfrugter og auberginer til - går rigtig godt til fisk En god måde at spise og grønt på. |
|
Opskriften er vist 14555 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne