Kinakålssalat med sprøde løg
Hovedingrediens : Kål - Kinakål Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kålen snittes meget fint.
Lægges på et fladt serveringsfad og pyntes med de sprødstegte løg og hvidløg, samt peberfrugt og mynte.
Kokosmælken mikses sammen med den kinesiske fiskesauce og sukkeret.
Hældes over salaten.
Drys med chili og læg limebådene langs kanten af fadet.
Tips: Tip: Sprødstegte løg og hvidløg er en asiatisk specialitet. Det kan købes færdiglavet, f.eks. i Thailand. Desværre er det svært at opdrive i butikkerne herhjemme, men det er nemt at fremstille dem selv. Steg tynde løgringe og skiver af hvidløg forsigtigt i rigelig olie. Ryst panden jævnligt. Når løgringene er smukt gyldne, lægges de på fedtsugende papir, køler af og drysses med salt. Steg først løgene lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 12351 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne