Små grønsagslasagner
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen indstilles på 200 grader. Alle ingredienserne til marinaden hældes i en røreskål og piskes grundig sammen. Peberfrugten skæres midt over på langs. Frø og frøstol fjernes og kødet skæres i store tern. Grilles i ovnen til skindet bliver sort og blistret. Læg stykkerne på et bræt og lad dem køle af under et viskestykke. Det sorte skind pilles fra og kødet rives i smalle strimler. Peberfrugten placeres sammen med de andre grønsager i en bradepande og hæld halvdelen af marinaden over. Bages i 15 min, hvorpå resten af marinaden vendes i. Bages i endnu 15 min.
Pastapladerne skæres i 24 stykker à 10x16 cm. Lav 6 små lasagner på følgende måde: start med pasta, derpå squash, søde kartofler, 2 tsk pesto og en skive mozzarella, så pasta igen, tomater, 2 tsk pesto og en skive mozzarella. Endnu et lag pasta, derpå aubergine og peberfrugt, igen pasta og tomater, 2 tsk pesto og en skive mozzarella. Slut af med et lag pasta og drys med parmesan. Mini-lasagnerne dryppes med lidt olivenolie og stilles forsigtigt over i en bradepande. Bages i 15-20 min.
Tips: Forberedelsestid i alt: 50 min Tilberedning: 1 time |
|
Opskriften er vist 7664 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer per - 2007-02-07 22:55:51 mon ikke der menes pesto og ikke pest |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne